Een online marketingbureau zonder website, is als een schilder zonder kwasten. Vandaag vindt daarom eindelijk de officiële lancering van DutchContent.nl plaats. Hier vindt u alle informatie over de diensten en zullen er vanaf vandaag regelmatig interessante Zoekmachine nieuwtjes en feiten worden geplaatst. En nee, dit worden geen artikelen vol ICT technische termen. DutchContent schrijft over Zoekmachine marketing vanuit het perspectief van de ondernemer. U leert hier niet hoe u een zoekwoorden analyse opzet, maar bijvoorbeeld wel waarom een online concurrent iets anders is dan een concurrent uit uw branche. Wilt u per se op de eerste positie staan? Ik leg u graag uit waarom de vijfde positie misschien zelfs beter is.

Even voorstellen

Mijn naam is Saskia Koster en ik ben eigenaar en oprichter van DutchContent, een online marketingbureau met als focus SEO en SEA. Daarnaast ondersteun ik ondernemers met hun online ontwikkeling.

Na het behalen van mijn diploma HBO Commerciële Economie en vijf maanden ervaring op het gebied van Zoekmachine marketing ben ik in de zomer van 2011 met DutchContent gestart. Ik werk vanuit een gezellig kantoor in Zwaag (West-Friesland) en ben inmiddels al een aantal nauwe samenwerkingen aangegaan met mede ondernemers.

Mijn manier van werken is flexibel, persoonlijk en eerlijk. Ik vertel mijn klanten alleen wat ik ze écht kan bieden en niet alleen wat ze willen horen. Na een optimalisatie proces verzorgd door DutchContent is niet alleen uw onderneming gegroeid, maar ook uw kennis op het gebied van online marketing.

Gratis website analyse!

Bent u benieuwd wat DutchContent voor uw website kan betekenen? Vraag dan een gratis website analyse aan. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een rapport met daarin alle mogelijkheden op het gebied van techniek, structuur, inhoud en gebruiksvriendelijkheid. Het aanvragen van een website analyse is zeer eenvoudig en geheel vrijblijvend.

Graag tot ziens!