Over ons

DutchContent is in september 2011 opgericht door eigenaar Saskia Koster. Dit online marketing bureau richt zich op alles wat te maken heeft met Zoekmachine marketing en E-commerce. Omdat Zoekmachine marketing tegenwoordig onlosmakelijk verbonden is met Content Marketing, werken wij nauw samen met Content Marketing Bureau Slagter Media, inmiddels een van de bekendste Content Marketing bureaus van Nederland.

Ons klantenbestand bestaat uit zeer variërende bedrijven van diverse grootten en uit diverse branches, waarvoor wij uitsluitend maatwerk leveren. Onze missie is om iedere klant op positieve wijze in de schijnwerpers van hun doelgroep te zetten.

Naast onze online marketing diensten is DutchContent tevens eigenaar van de succesvolle webwinkel Make-up Your Stash.

 

Over de eigenaar

Saskia kleinSaskia Koster (Geboren Augustus 1989 te Zaanstad) is in 2011 afgestudeerd voor de HBO opleiding Commerciële Economie, waarna zij direct het ondernemerschap is begonnen. In de afgelopen 5 jaar heeft zij het online marketing landschap drastisch zien veranderen en het is een uitdaging om altijd voorop te blijven lopen met de laatste ontwikkelingen. Naast haar expertise op het gebied van SEO en Google AdWords, bouwt zij inmiddels ook WordPress websites.

Haar passie voor E-commerce heeft zich in 2012 vertaald naar de oprichting van de webwinkel Make-up Your Stash. De webwinkel specialiseert zich voornamelijk in bijzondere make-up organizers. Inmiddels is de webwinkel uitgegroeid tot een waar succes. Bovendien biedt de webwinkel de ideale testomgeving voor E-commerce doeleinden. De opgedane kennis kan vervolgens worden toegepast op de online marketing diensten van DutchContent.

DutchContent is gevestigd op het Westfrisia bedrijventerrein in Zwaag.